Kokoslu kətənin hazırlanma qaydası

Kokoslu kətənin hazırlanma qaydası

Kokoslu kətənin xəmiri üçün:

  • 1 xörək qaşığı maya
  • 150 qram kərə yağı
  • 1 çay qaşığı duz
  • 1 paket vanil
  • 1 yumurta
  • Yarim stekan şəkər tozu
  • Aldığı qədər un

İçlik üçün 200 qram yağ, 1 stəkan şəkər tozu, 1 stəkan kokos

Məqaləyə emosiya bildir:
emotion
5
emotion
0
emotion
2
emotion
1
emotion
3
emotion
0
emotion
1
Loading...
Dostlarınla paylaş:
1 ay əvvəl
196 dəfə oxundu
Fikir yazmaq üçün ilk.az hesabınıza daxil olun.
ilk.az istifadəçi rəyləri
Turane Mva
Turane Mva (1 ay əvvəl)
Gülməli isareni kim qoyub
Turane Mva
Turane Mva (1 ay əvvəl)
Eyer etrafli bilmey istesez buyurun