Kokoslu kətənin hazırlanma qaydası

Kokoslu kətənin hazırlanma qaydası

Kokoslu kətənin xəmiri üçün:

  • 1 xörək qaşığı maya
  • 150 qram kərə yağı
  • 1 çay qaşığı duz
  • 1 paket vanil
  • 1 yumurta
  • Yarim stekan şəkər tozu
  • Aldığı qədər un

İçlik üçün 200 qram yağ, 1 stəkan şəkər tozu, 1 stəkan kokos

Məqaləyə emosiya bildir:
emotion
5
emotion
0
emotion
2
emotion
1
emotion
3
emotion
0
emotion
1
Loading...
Dostlarınla paylaş:
4 ay əvvəl
488 dəfə oxundu
Fikir yazmaq üçün ilk.az hesabınıza daxil olun.
ilk.az istifadəçi rəyləri
Telale leva
Telale leva (4 ay əvvəl)
Gülməli isareni kim qoyub
Telale leva
Telale leva (4 ay əvvəl)
Eyer etrafli bilmey istesez buyurun