Kokoslu kətənin hazırlanma qaydası

Kokoslu kətənin hazırlanma qaydası

Kokoslu kətənin xəmiri üçün:

  • 1 xörək qaşığı maya
  • 150 qram kərə yağı
  • 1 çay qaşığı duz
  • 1 paket vanil
  • 1 yumurta
  • Yarim stekan şəkər tozu
  • Aldığı qədər un

İçlik üçün 200 qram yağ, 1 stəkan şəkər tozu, 1 stəkan kokos

Məqaləyə emosiya bildir:
4 il əvvəl
6475 dəfə oxundu
ilk.az-çılar nə deyir?
Fikirlər (0)
Oxşar yazılar
Dünyanın ən soyuq 8 ölkəsi
Dünyada sərt iqlimi ilə məşhur olan ölkələri araşdırmışıq. Bu ölkələrdə sağ...
  • 4 ay əvvəl
  • 1218
Ölkə adlarının mənaları və hekayələri
Hər ölkənin adının öz mənası və hekayəsi var. “Hansı ad hansı ölkəyə aiddir?”,...
  • 7 ay əvvəl
  • 1601
Yağış yalnız Yer planetinə yağır?
Yenə çoxlarını maraqlandıran bir sualla qarşınızdayıq. Yağış yalnız Yerə...
  • 8 ay əvvəl
  • 1855
Bir növ futbolçu fabriki olan ölkələr
Futbol bütün dünyada milyardlarla insan tərəfindən sevilən və baxılan idman növüdür....
  • 8 ay əvvəl
  • 1213
Hz. Məhəmmədin həyatı | Məkkə və Mədinə dövrünün hadisələri
Məkkə və Mədinə illəri peyğəmbər əfəndimizin həyatında böyük əhəmiyyət kəsb...
  • 10 ay əvvəl
  • 2236
Dünyanın ən hündür binaları
Dünya çoxmu kiçikdir? Təəssüf ki, bəzi insanların xəsislikdə sərhəd tanımadıqlarına...
  • 11 ay əvvəl
  • 4640